fbpx

Tip
Parc De Distracții

Locație
Costinești

Locuri
1.000+ persoane

Distracție la maxim

Muzică ON

Luna Park

Parcul de distracții din Costinești, renumit și "Luna Park" aduce pentru toate categoriile de vârstă cele mai tari senzații pentru o vacanță superbă la mare !
Dacă dorești mai multă adrenalină, acum este momentul ! Fix în centrul Costinești-ului se află unul din cele mai mari parcuri de distracții din România. În Luna Park găsiți utilaje pentru toate vârstele, de la trenulețuri pentru copii, până la tiribombe.
Fiecare client care a ajuns la Luna Park a plecat din parcul nostru cu zâmbetul pe buze și cu adrenalina la maxim. Fel și fel de distracții vă sunt puse la dispoziție !
În incinta parcului nostru dispunem de foodtruck-uri unde vă puteți delecta papilele gustative cu felurile de mâncare ce vi se pun la dispoziție la prețuri modeste.
De mulți ani vă pregătim surprize noi de fiecare dată când ajungem la Costinești pentru a începe sezonul alături de voi. Utilaje noi în fiecare an care vă pot face să zâmbiți mereu când ajungeți la noi !
Dacă ești pasionat de senzații tari în tiribombe, aici găsești câteva interesante. Chiar foarte interesante... Doar... să ai un stomac rezistent 😁 și coarde vocale antrenate 😂. Atât pentru cei mici cât și pentru cei mari cu prețuri între 5 lei și 20 lei, aici sunt numai jocuri.
IMG_2632
SUN WHEEL

P

image00105
BRUCOMELA

A

image00105
TRANSFORMERS

R

IMG_2632
CONVOY

K

Bine ați venit la Luna Park !

Locul unde te poți distra cel mai tare în vacanța ta la Costinești ! Ne aflăm fix în centrul stațiunii. Vă așteptăm pentru a ne distra la nivel maxim în fiecare vară !

luna park

Ne găsiți în Costineşti, Strada Schitului (907090).

adresa noastră

Strada Schitului

Costinești, Constanța (907090)

Vă așteptăm

intervalul nostru orar

Fii vedeta litoralului românesc!

Detalii de contact

(0726) 533 666

business@litoral.org

Constanța, România

Luni --> Sâmbătă

LITORAL.ORG© 2022. Toate drepturile de autor sunt rezervate.